CD Bestellen

‘Take No Orders!’, onze tweede CD, is alweer bijna twee weken uit. We verkopen het ding met plezier rond onze optredens. Maar je kunt de CD ook bestellen en vervolgens thuisgestuurd krijgen! Dat geldt overigens ook nog voor de eerste, ‘A Fair Warning’ zolang de voorraad strekt. Die verkopen we van nu af aan voor dezelfde prijs trouwens.

Bestellen gaat als volgt.

Je maakt 6,50 euro over naar:
Hr P. Storm,
IBAN NL98 INGB 0007 6646 51
En je vermeldt erbij: ‘CD Take Your Orders’ of ‘CD A Fair Warning’

EN

Je mailt naar yourlocalpirates@riseup.net dat je de CD wilt, met vooral het adres waar we de CD heen kunnen sturen. Graag de titel van de CD er dus bij! Dus ‘Take No Orders!’ voor de nieuwe CD, ‘A Fair Warning als je de oude wil. Vergeet je de titel erbij te zetten, dan gaan we er vanuit dat je de nieuwe wil.

Heb je gemaild en het bedrag overgemaakt? Dan  sturen we de CD zo snel als we kunnen naar je op.

Let dus op: we sturen pas iets als we EN het geld EN je adres hebben. Zonder adres kunnen we niks sturen, en de mail seint ons in dat er een bestelling aan komt. Het ding gratis weggeven gaat-em ook niet worden. Dat lukt pas als we kosteloos een CD kunnen maken en verzenden, kortom na de revolutie. Mailen EN overmaken, dus!

Vriendelijk verzoek om GEEN bestellingen via onze sociale mediakanalen te doen. Door te mailen hou je de kans zo klein mogelijk dat we je bestelling met grote vertraging afhandelen, of zelfs helemaal niet. Mailen dus!

Deze bestelinformatie geldt voor bestellingen vanuit Nederland, bestel je vanuit andere landen, mail ons dan even voor de kosten. Wil je meerdere exemplaren? Ook dan geldt: mail ons eventjes, dan informeren we je verder.