Optreden Appelscha 6 juli: verslag en playlist

Op 6 juli speelden Your Local Pirates in Appelscha, op de Dolle Dwaze Domela dagen die de Vrije Bond daar had georganiseerd: een paar dagen met workshops, ontmoetingen, veel gezelligheid, poëzie en dus ook muziek. Hier een verslagje, hieronder de playlist plus videolink.

We deden ons optreden in de kantine van het kampeerterrein Ter Vrijheidsbezinning, een ruimte die klein genoeg was om er onversterkt in te kunnen spelen. De setting was informeel, de stemming uitstekend. We konden flink uitpakken en hebben vijftien songs gedaan.

We sloten af met Op de Barricades, dat we op verzoek zelfs een tweede keer deden. Mensen kregen meezing-neigingen, hetgeen precies ook de bedoeling was natuurlijk.

Achteraf kregen we waardevolle feedback die nog tot een tekstwijziging in Op de Barricades heeft geleid ook. Wat je hoort is nog van voor die wijziging, maar van nu af aan zingen we “het allerdierbaarst” in plaats van “het meest dierbaar”. In de tekst op deze website is de wijziging al doorgevoerd, dus op je koorrepetitie kun je al met de nieuwe versie werken. Jazeker, ook creativiteit heeft collectieve aspecten.

De liedjes die we deden zijn opgenomen en op ons Youtube-kanaal terug te vinden, afzonderlijk en via https://www.youtube.com/playlist?list=PLKXLRR-UK4R1zzPKJxhmsV2UCroTYDnxL

Dit is de playlist, in willekeurige volgorde afgezien van openingsnummer en afsluiter.

A Fair Warning

Fascisten! Pas Op!

Horror And Weep

Beat The Borders

No More

Staakt Het Werken

Niet Terug Naar De Schoolbank

Your Vote Not Your Voice

The Day The Nazi Died

One Day

Women Of The Revolution

De Sleutelrammelaars

El Fusilado

Waar Blijven Ze

Op De Barricades

Al met al kijken we terug op een fijn optreden… en vooruit naar een volgende gelegenheid: vrijdagavond 2 augustus op het No Border Camp. Zie https://no-border.nl/no-border-camp-2019/