Your Local Pirates op solidariteitsdemonstratie Soedanese revolutie!

Your Local Pirates speelt en zingt morgen op het Malieveld, op een  solidariteitsdemonstratie met de opstand in Soedan! Meer over de demonstratie: zie onder. Volgens de planning spelen wij van 15.30 uur tot 16.00 uur.

Morgen, vrijdag 26 april, vindt een – hopelijk grote – solidariteitsdemonstratie met de Soedanese revolutie plaats. Locatie: Malieveld, Den Haag. Tijd: van 11.00 uur tot 17.00 uur. Om 12.00 uur vertrekken demonstranten in optocht naar het Internationaal Strafhof – één van de eisen is dat ex-dictator Bashir naar dat strafhof moet – waarna de demonstranten terugkeren naar het Malieveld.

En op dat Malieveld is dan een programma met muziek en sprekers. Eén van de acts die optreden, jawel! Your Local Pirates! Volgens de planning spelen wij van 15.30 tot 16.00 uur. Komt dat zien! Maar sowieso: steun deze demonstratoe, met je aanwezigheid en/of verdere verspreiding van de oproep.

Meer informatie over de demonstratie vindt je via:  https://www.doorbraak.eu/26-april-den-haag-demonstratie-om-de-afgezette-soedanese-dictator-al-bashir-veroordeeld-te-krijgen-door-het-internationaal-strafhof/