‘Take No Orders!’: hoe kom je er aan?

‘Take No Orders!’: hoe kom je er aan?

Door te bestellen

‘Take No Orders!’, onze tweede CD, is alweer bijna twee weken uit. We verkopen het ding met plezier rond onze optredens. Maar je kunt de CD ook bestellen en vervolgens thuisgestuurd krijgen! Dat gaat als volgt.

Je maakt 6,50 euro over naar:
Hr P. Storm,
IBAN NL98 INGB 0007 6646 51
En je vermeldt erbij: ‘CD Take Your Orders’

EN

Je mailt naar yourlocalpirates@riseup.net dat je de CD wilt, met vooral het adres waar we de CD heen kunnen sturen.

Dan sturen we de CD zo snel als we kunnen naar je op.

Let dus op: we sturen pas iets als we EN het geld EN je adres hebben. Zonder adres kunnen we niks sturen, en de mail seint ons in dat er een bestelling aan komt. Het ding gratis weggeven gaat-em ook niet worden. Dat lukt pas als we kosteloos een CD kunnen maken en verzenden, kortom na de revolutie. Mailen EN overmaken, dus!

Vriendelijk verzoek om GEEN bestellingen via onze sociale mediakanalen te doen. Door te mailen hou je de kans zo klein mogelijk dat we je bestelling met grote vertraging afhandelen, of zelfs helemaal niet. Mailen dus!

Deze bestelinformatie geldt voor bestellingen vanuit Nederland, bestel je vanuit andere landen, mail ons dan even voor de kosten. Wil je meerdere exemplaren? Ook dan geldt: mail ons eventjes, dan informeren we je verder.

Op optredens

Het is natuurlijk veel makkelijker en leuker om de CD rechtstreeks uit onze handen te verkrijgen, dan zie je ons ook nog eens. Onze optredens zijn mede daarvoor bedoeld. Hier even de komende drie.

13 mei: Utrecht
Befu terrein, Prozeeweg in de wijk Hoograven
20:30 uur
Zie ook https://radar.squat.net/en/event/your-local-pirates/2022-05-13/may-13-your-local-pirates-take-no-orders-befu-utrecht-prozeeweg

14 mei: Den Haag
De Samenscholing
Beatrijsstraat 12
Buiten op terras van Water en Brood
Na het eten: om 20 uur
Zie ook https://radar.squat.net/en/event/your-local-pirates/2022-05-14/may-14-your-local-pirates-take-no-orders-water-en-brood

15 mei: Rotterdam
Mail ons als je meer wilt weten: yourlocalpirates[a]riseup.net

Zoals je ziet zitten we tegenwoordig ook op squatnet, en wel hier: https://radar.squat.net/en/your-local-pirates
Een mooi kanaal om onze aankondigingen verder te verspreiden en weer iets minder afhankelijk te zijn van commercieel sociale media. Een ander nieuwtje: ons videokanaal heeft een herkenbaarder naam. Tik in: https://www.youtube.com/c/YourLocalPirates

Via welk kanaal dan ook, en hopelijk vooral ook in real live: hopelijk snel tot horens en ziens!