Bijna in ruststand – maar eerst nog een lied…

Langzaamaan glijden we als Your Local Pirates in de ruststand die we eerder aankondigden. We gaan andere dingetjes doen, uitrusten, maar zijn even niet op het gebruikelijke piratenpad.

Geen volledige piratenrust: er worden nieuw dingen uitgebroed, en we checken ons mailadres, dus als je een bijzondere uitnodiging voor ons hebt: vragen staat vrij! Maar verder hebben Joke en Peter afzonderlijk van alles te doen en te bedenken, ontlopen we graag een virus, en is wat rust ook niet verkeerd. Ook genieten we natuurlijk na van die mooie Domela-penning. Maar het toeren zoals we dat de afgelopen maanden hebben gedaan leggen we per 1 november tot en met 31 maart stil. Een uitvoerige toelichting en motivatie hebben we op 1 oktober op onze website geplaatst.

Maar we laten jullie natuurlijk niet gaan zonder nog iets moois te bieden om te beluisteren en bekijken: een live opname van Money Doesn’t Last, gemaakt op 10 september in de Kargadoor in Utrecht tijdens het optreden dat we daar bij de War Resisters International deden. Money does not last, zo is onze hoop en intentie – but we do!